HofKrachtfestival en WoonEvent bundelen krachten

De organisatie van het HofKracht festival en WoonEvent Hof van Twente hebben de krachten gebundeld en komen gezamenlijk met een gratis evenement. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 14 oktober op een inspirerende locatie in Hof van Twente. Door de samenwerking tussen HofKracht en het WoonEvent krijgt het evenement een bredere opzet met aandacht voor groen, duurzaamheid en wonen onder één dak.

Het evenement wordt georganiseerd voor jong en oud om te ontdekken wat er allemaal speelt op het gebied van groen en duurzaamheid binnen onze gemeente. Daarnaast is het voor bezoekers een inspirerende dag om te zien welke woonmogelijkheden Hof van Twente te bieden heeft. Denk hierbij aan woningbouw, verbouwen, kavels, zonnepanelen, wmo-voorzieningen, veilig wonen, interieur en nog veel meer.

De organisatie van het evenement zoekt ondernemers die een bijdrage willen leveren aan dit evenement. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen, stuur dan voor 1 september een e-mail naar de gemeente Hof van Twente. De organisatie neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met de gemeente Hof van Twente via telefoonnummer 0547-858585. U kunt dan vragen naar Rianne Wissink of Wendy Groot Roessink.

Via Hof van Twente