Week van de Ondernemer: 15 november t/m 22 november

Komende week is het zo ver: van vrijdag 15 tot en met vrijdag 22 november vieren we de Week van de Ondernemer. Een week om jullie als ondernemers in het zonnetje te zetten en te zeggen: dank jullie wel voor wat jullie doen voor onze gemeenschap!

Niet alleen in je bedrijf, maar ook wat jullie betekenen voor bijvoorbeeld ons verenigingsleven en zoveel verschillende evenementen. In jullie eigen kernen én Hofbreed. Daar zijn wij trots op, dankbaar voor. Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken en daarom doen we dit een week lang. Deze week hebben wij een aantal activiteiten gepland voor verschillende ondernemers zoals: starters, ondernemers met groeivraagstukken, besturen van ondernemersverenigingen en toeristische ondernemers. Meld je je ook aan?

Misschien biedt deze week ook een mooi moment om even stil te staan bij waar je zelf staat. Hoe is het afgelopen jaar voor je verlopen? Ben je bezig je eigen bedrijf te starten of bouw je af om ruimte te maken voor een volgende generatie? Of zie je groeimogelijkheden maar weet je niet hoe je jouw bedrijf zo goed mogelijk kunt aanpassen om deze kansen te benutten. Hoe dan ook, je regelt het, je maakt keuzes want dat is ondernemerschap.

Een goed idee, een gezonde ambitie en intrinsieke motivatie, daar begint het mee. In welke fase je ook zit, wij zijn er voor je, want ook wij hebben ambitie. Niet alleen de ambitie om MKB-vriendelijk te zijn, maar ook de ambitie om onze ondernemers te helpen boven zichzelf uit te stijgen, nu en in de toekomst. Samen zorgen wij voor een sterk Hof van Twente.

Download hieronder de flyer met het programma.